Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En pigg tös med feber

Lästid: 1 min

Idag skulle jag ta med Tilda till Folktandvården och lyssna på nåt om munhälsan mm. men fick avboka i sista minuten då Tilda hade feber. Sist hon var det i samband med en tandsprickning och ev. temperaturskillnaden då vi kom fram till Bangkok. Tilda har alltså inte varit sjuk på 3 månader och inga förkylningar alls. Nu har hon feber och pigg men gnällig, kinkig å mest krängig… Mycket krängig och vill masa ner sig nära mig, gosa, klättra på mig, rulla över mig eller sätta sig direkt på mig å på mitt ansikte när jag ligger ner! Hon har blivit väldig mammig de senaste veckorna. Jag köpte med en del mediciner för oss och Tilda från Thailand, mest för just feber och hosta. Hon älskar att få sin medicin och vet exakt vad som skulle hända när jag tar från droppflaskan med druvsmak.

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge