Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En påminnelse från mina höfter?

Lästid: 1 min

Konstigt inlägg kanske…

Det värker i mina höften och jag undrar varför. Jag ligger vaken mellan Tilda och Prim. Tilda är fortfarande vaken och har svårt att somna. Plöstligt vill hon flytta tillbaka till sitt rum och klagade att det var för varmt vårt rum. Inte alls så konstigt då alla fyra sover i samma säng. Värkarna känns i alös fall som förlossningsvärkar i höften! Det kan vara att jag har legat på samma sätt en längre tid nu. Tilda höll i min ena arm och Prim ville ha min tutte som napp…

Kikade på klockan och den var 00:31. Jaha ja! Det var säkert en påminnelse från kroppen. Att det var typ exakt 1 år sedan Prim tittade ut från magen. Och tidigare ikväll kommenterade Måns att vädret var exakt så för ett år sedan. Att det började snöa… Weird i alla fall. Eller så är det bara mensvärk på gång? Hmm.., jag kan säga att jag har inte fått tillbaka min mens. Det är jäkligt skönt! Risken är kanske att jag går över till klimakteriet direkt medan mina vänner får jätteångest för att de ska fylla 30 eller 40 haha!

Tänk att det var ett år sedan Prim föddes!
Print Friendly, PDF & Email

5 kommentarer om “En påminnelse från mina höfter?

  1. Grattis till Prim på födelsedagen ?? bilden på dig är ju såååå fin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge