Konstigt inlägg kanske…

Det värker i mina höften och jag undrar varför. Jag ligger vaken mellan Tilda och Prim. Tilda är fortfarande vaken och har svårt att somna. Plöstligt vill hon flytta tillbaka till sitt rum och klagade att det var för varmt vårt rum. Inte alls så konstigt då alla fyra sover i samma säng. Värkarna känns i alös fall som förlossningsvärkar i höften! Det kan vara att jag har legat på samma sätt en längre tid nu. Tilda höll i min ena arm och Prim ville ha min tutte som napp…

Kikade på klockan och den var 00:31. Jaha ja! Det var säkert en påminnelse från kroppen. Att det var typ exakt 1 år sedan Prim tittade ut från magen. Och tidigare ikväll kommenterade Måns att vädret var exakt så för ett år sedan. Att det började snöa… Weird i alla fall. Eller så är det bara mensvärk på gång? Hmm.., jag kan säga att jag har inte fått tillbaka min mens. Det är jäkligt skönt! Risken är kanske att jag går över till klimakteriet direkt medan mina vänner får jätteångest för att de ska fylla 30 eller 40 haha!

Tänk att det var ett år sedan Prim föddes!