Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En nyfiken tös

Lästid: 1 min

Vi var redan uppe 6:30 eftersom det skulle komma några gubbar och byta ut fönsterlister mm. Tilda fick sova tills de behövde komma in i sovrummet. Måns tyckte att jag kunde tvätta under tiden men det blev ingen tvätt förrän de hade gått.

20140506-173519.jpg

 

Bild från igår när Tilda spanade på gubbarna och smetade in banen på fönstret…

20140506-173549.jpg

Tilda var nyfiken på gubbarna och ville krypa å heja på de hela tiden. Hon sa faktisk HEJ och räckte ut en hand för att skaka hand(!). Det lärde jag henne för 2 dagar sen och hon har bara skakat hand med mig 🙂

20140506-173538.jpg

 

I alla fall, det blev en noggrannare dammsugningen efter att gubbarna hade gått. De hade missat att plocka rester av häftstift å det var inte lätt när vi har springor på golvet i köket och sovrummet. Inte så kul om Tilda hittar nåt sånt på golvet. Måste säga  att den yngre killen vara inte så noggrann med att titta en extra gång på golvet mm. han glömde lite färg och skräp som jag påminna honom om.  Bra att få det gjort så tidigt på morgonen å slipper väntan och inte veta när de skulle komma mella 7-19!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge