Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En ny header till bloggen

Lästid: 1 min

Jag är ju inte liks ambitiös med att byta ut header efter årstider som många bloggare gärna gör. Gillar den gamla och har haft den i över ett år, lika länge som jag har bloggat. Nu har jag slängt ihop ett kollage å det får va så länge. Det är ju en smaksak om det ska vara en bild eller kollage men detta är vi nu…detta är vad jag bloggar mest om. Jag har inga bra bilder på mig just nu å det är oftast jag som får leka fotograf. Ni får leva med detta ett tag och det stör väl ingen?

Vill någon pro erbjuda sig att att fixa en grymm header till mig så hojtar gärna till 🙂

Den nya headercopy-image2.jpg

 

Den gamla

headerThaimorsan

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En ny header till bloggen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge