Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En natt i Borås

Lästid: 1 min

Nu säger jag godnatt!


Hela familjen hängde med till Borås när mamma var på Kurragömmas julevent. 


Vi sover på Scandic Plaza i natt. Tänkte att vi kunde komma iväg lite. Rummet var lite av en besvikelse… bortglömd från 50-talet med röda heltäckningsmatta och rödbruna träpanel… kontrast med bilderna på nätet och i övriga delar av hotellet med modernare stuk. 

Måns var lite missnöjd och tyckte att rummet var riktig trist och jag valde ett standard rum och vi fick familjerum men rummet motsvarade inte bilderna som byggde upp våra förväntningar. Hotellet skall renovera de äldre rummen nästa år och jag kan bara säga att det är på tiden!

Imorgon väntar hotellfrukost och äventyrsbad. Det är i alla fall positivt, att jag hittade paketerbjudande med rum + Stadsparkbadet. 

En miniweekend med familjen ✌?️ 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge