Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En morgon på Tildas förskola

Lästid: 1 min

Imorse hängde jag kvar på Tildas förskola och var med när de “åkte” till Thailand. Det är Jorden Runt projektet som förskolan har och det är 3:e veckan nu de håller på med Thailand. 


Jag tyckte det var ganska festligt hur pedagogerna försökte visa och berätta för barnen om Thailand. De tog fram en musikvideo med “thai traditional music” där de dansade till. Jag visade hur man säga hej igen och gjorde “wai” gesten plus hur man “ramm” dvs dans thaidans. Jag av alla har absolut ingen taktkänsla haha men kul tyckte barnen. Tilda ville bars att jag skulle hänga kvar hela dan. Sticky rice som jag tog med mumsade barnen också. 


Här gjorde barnen kollage om Thailand 🙂 Nu slutar Tildas favorit fröken och nästa vecka kommer vara tre olika vikarie! ? tråkigt nog. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge