Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En lugn lördagskväll

Lästid: 1 min

Tilda somnade 19:45 efter duschen och en runda av det obligatoriska maraton-jaga-leken för att få på henne blöjan och pyjamas med massa hopp på vår säng. Måns är och träffa vänner…jag hinkar i mig cola och Heinz championssoppa på burk som varma koppen och kollar på seriern Top of the lake….och surfar runt efter inredningsprylar. 

Vi var en runda på Hornbach idag och köpte beslag och Måns hann sätta upp spotlight i hallen. Gardiner får gärna komma upp snart för vi har svarta sopsäckar över fönstret i sovrummet. 

Ser så skönt hon har det i vår säng…  

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En lugn lördagskväll

 1. Nilla-Tvånbarnskaos skriver:

  Samsova är så mysigt, Marley sover fortfarande med mig också 🙂

  1. Får se om hon kommer flytta på sig när hon får egen säng i sitt rum hehe. Hon vill alltid ha min arm och smeka den 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge