Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En liten butler i badrummet

Lästid: 1 min

Varje toabesök är jättekul för Tilda…särskilt när mamma ska på toa. Det är som att ha en liten butler i badrummet. Om hon får torka min rumpa också så skulle hon säkert göra det…jag har dock aldrig visat henne det haha uschamig! Och vi ska inte tala om bajs…hon vill alltid se på bajset. Igår blev hon jättearg när jag slängde hennes lilla bajsplupp och hon blev jätteledsen och grinade efter det “jag vill ha mitt baaaaajs mamma!”. Ja vad ska man säga… 

Så vad brukar hända nuförtiden när jag ska på toa? När jag säger att mamma måste gå på toa så håller Tilda mig i handen och visar mig vägen dit. Hon tänder lampor. Hon går till toastolen och säger “ska mamma siiitta?” med hög frågande ton och insisterande blick och säger “varsågod mamma!”. Samtidig så fäller hon upp toalocket så att jag kan sitta. Och hon står kvar och frågar “är du klar?…mamma måste ha papper… Mamma måste torka ljumpa”. När jag är klar så stänger hon toalocket och spolar åt mig. 

JAG SKOJAR INTE! Ska försöka filma allt detta nån dag men ni slipper se mig på toa jag lovar! Om 3 månader fyller Tilda 3 år. Undrar vad mer hon kan hitta på. Hjälpsam är hon i alla fall när hon vill själv.

  
Får Tilda inte följa med in så brukar det bli så här…hon bankar och rycker i handtaget så mycket hon orkar. Inte en chans att jag får gå på toa eller dusch i fred och alltid med öppen dörr. 

Bild lånad av Ett päron till morsa! (fler roliga humorstrips om småbarnslivet finns på hennes sida)

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “En liten butler i badrummet

  1. Åhh, det var härligt när barnen blev större och man fick gå på toa i lugn och ro. Men en butler låter ju lyxigt! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge