Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En liten bloggpause under Sportlovet

Lästid: 2 min

Jepp, det har blivit så. Bara umgås med snoriga barn och supermammiga är dem.

Tilda kommer gå i förskolan alla dagar utom måndagar då pappa Måns ska vara föräldraledig för henne. Tilda har även börjat på Fotbollskul på söndagar så första gången var förra söndag och idag är det sportlov så ingen fotboll.

Här har vi Tilda i gympaoutfit som hon valde själv, nya gympa inneskor också som hon ville inte ta av på 3 dagar!

Jag har däremot bloggworkshop i eftermiddag att se framemot. Detta har jag varannan söndagar 🙂

Det händer en del bakom kulisserna och jag skriver inte allt i bloggen. Jag vill inte måla upp något till större än vad det är, särskilt när det kommer till bloggsamarbeten, bloggworkshops och event. Bättre att säga det när det verkligen händer eller på gång. Jag tänker att det jag skriver är kanske kul att läsa om man är bloggare själv, om just vad som händer kring bloggen.

Jag tänker mycket på om mina blogginlägg ger något värde till dig som läser. Jag vet att mina recept gör det. Jag har trappat ner med blogginlägg om barnen. Det var varit en del trots och luften går ur en men jag går inte och skriver av mig saker, hinner inte heller för den delen haha. Annars så fort jag drog fram kameran så sade Prim nej, viftade bort mig och var jättearg. Ibland vill hon, ibland inte. Tilda däremot, hon kör typ vlogg. Så fort kameran är framme så börjar hon prata och berättar saker, ibland vill hon att jag ska filma. Oftast tycker barnen att det är kul att titta på bilderna och filmerna senare. Det är så de kommer ihåg vad vi har gjort och Tilda kan berätta oavbrutet om bilderna eller filmerna.

Skulle du vilja att jag bloggar om hur man driver en blogg och veta mer bakom kulisserna?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “En liten bloggpause under Sportlovet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge