Jepp, det har blivit så. Bara umgås med snoriga barn och supermammiga är dem.

Tilda kommer gå i förskolan alla dagar utom måndagar då pappa Måns ska vara föräldraledig för henne. Tilda har även börjat på Fotbollskul på söndagar så första gången var förra söndag och idag är det sportlov så ingen fotboll.

Här har vi Tilda i gympaoutfit som hon valde själv, nya gympa inneskor också som hon ville inte ta av på 3 dagar!

Jag har däremot bloggworkshop i eftermiddag att se framemot. Detta har jag varannan söndagar 🙂

Det händer en del bakom kulisserna och jag skriver inte allt i bloggen. Jag vill inte måla upp något till större än vad det är, särskilt när det kommer till bloggsamarbeten, bloggworkshops och event. Bättre att säga det när det verkligen händer eller på gång. Jag tänker att det jag skriver är kanske kul att läsa om man är bloggare själv, om just vad som händer kring bloggen.

Jag tänker mycket på om mina blogginlägg ger något värde till dig som läser. Jag vet att mina recept gör det. Jag har trappat ner med blogginlägg om barnen. Det var varit en del trots och luften går ur en men jag går inte och skriver av mig saker, hinner inte heller för den delen haha. Annars så fort jag drog fram kameran så sade Prim nej, viftade bort mig och var jättearg. Ibland vill hon, ibland inte. Tilda däremot, hon kör typ vlogg. Så fort kameran är framme så börjar hon prata och berättar saker, ibland vill hon att jag ska filma. Oftast tycker barnen att det är kul att titta på bilderna och filmerna senare. Det är så de kommer ihåg vad vi har gjort och Tilda kan berätta oavbrutet om bilderna eller filmerna.

Skulle du vilja att jag bloggar om hur man driver en blogg och veta mer bakom kulisserna?