Tilda var så förväntanfull att få träffa sin kompis Lucas igår för jag sa på kvällen att vi skulle träffa Lucas och ”hans bebis”. Emma och jag bestämde att vi skulle ses och vi hade ju inte setts på några veckor. Det var i alla fall otroligt att vi kom iväg strax efter klockan 12 och vi åkte till Plikta som är den stora lekplatsen i Slottskogen. 

Barnen lekte tillsammans ganska bra. De två turades om att leda varandra och körde gå-bil-racing runt hela Plikta haha. Tilda var också lite busig, inte elak tror jag inte men hon ska ibland ha eller ta nåt från Lucas och fick Lucas att gråta. De fick springa runt fritt, ena stunden jagade de varandra, klättrade på stolar eller stenar och andra stunden gick Tilda och luktade på Lucas maskros medan Lucas satt och grät trots att det var hur många maskrosor som helst. Vi fikade senare på Björngårdsvillan till nästan kl.17!

Prim och Isadora sov nästan hela tiden och jag ammade Prim en gång. 

Jag tog inga bilder, glömde kameran. Emma fick följa barnen för att få några bilder när de körde vilt runt lekplatsen, inte lätt. En härlig bild på Tilda lyckades hon få med 🙂