Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En härlig lekdag på Plikta

Lästid: 1 min

Tilda var så förväntanfull att få träffa sin kompis Lucas igår för jag sa på kvällen att vi skulle träffa Lucas och “hans bebis”. Emma och jag bestämde att vi skulle ses och vi hade ju inte setts på några veckor. Det var i alla fall otroligt att vi kom iväg strax efter klockan 12 och vi åkte till Plikta som är den stora lekplatsen i Slottskogen. 

Barnen lekte tillsammans ganska bra. De två turades om att leda varandra och körde gå-bil-racing runt hela Plikta haha. Tilda var också lite busig, inte elak tror jag inte men hon ska ibland ha eller ta nåt från Lucas och fick Lucas att gråta. De fick springa runt fritt, ena stunden jagade de varandra, klättrade på stolar eller stenar och andra stunden gick Tilda och luktade på Lucas maskros medan Lucas satt och grät trots att det var hur många maskrosor som helst. Vi fikade senare på Björngårdsvillan till nästan kl.17!

Prim och Isadora sov nästan hela tiden och jag ammade Prim en gång. 

Jag tog inga bilder, glömde kameran. Emma fick följa barnen för att få några bilder när de körde vilt runt lekplatsen, inte lätt. En härlig bild på Tilda lyckades hon få med 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge