Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En glad sjukling

Lästid: 1 min

Vem skulle inte skina upp för lite sötsaker som pappa har bakat!

Kokostopp för en sockertopp! Det ser alltid godare ut när ett barn undersöker något ätbar…och sen vräker i sig…eller så slänger de åt tjottahejti…

 
Tilda kan borsta tänderna själv i alla fall när vi borstar samtidig men jag får ändå borsta henne en extra gång. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “En glad sjukling

    1. Värre torsdag och fredag men nu bara trotsig, humörsvängningar, fortfarande snuvig och små hostar. Och för första gången på ville hon ha medicin…efter att jag lurade henne att LUCAS och alla andra barn tar också medicin när de hostar 😛

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge