Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En första uppdatring om Tilda i Thailand!

Lästid: 1 min

Det är 5 tim tidsskillnad mellan Sverige och Thailand (6 tim när vi har vintertid).

Tilda har det toppen med mormor och morfar i Bangkok. På onsdag ska de åka till Hua Hin som ligger ca.3-4 tim sydväst om Bangkok och de ska vara där i 5 nätter.

I lördags landade de ca.kl.5 på morgonen och kom väl hem till condolägenheten runt kl.9. Sedan vilade Tilda i några timmar med mormor medan morfar gick ut och fixade med sim-kortet och fyllde på surfpott till deras thaimobil nummer.

När gamlingar har vaknat till och kopplat upp sig så var klockan 22.30. Då ringde de faktisk via Facebook. De har inte Iphone så inget Facetime men annars kör vi på Line. Line är stort och populärt i Asien.

Det första Tilda sade och frågade efter var Prim! Hon undrade varför Prim åt chips och inte var i pyjamas! Klockan var ju 17:40 här då hehe.

Sedan tog det ett tag innan Tilda fattade att det var faktiskt LÖRDAG och trodde att det skulle vara nästa dag. Hon hade missat lördagsgodis. Hon stollade sig massor och de två busade med varandra genom mobilen.

Tilda bara äter och äter…

Vi pratade igen kl.8 i Sverige och de var på restaurang och åt lunch. Mormor bara undrade om när det var sist Tilda bajsade, för Tilda bara åt och åt och åt utan att vilja gå bajsa 😂

Det är ju bra att Tilda är intresserad av att äta och mormor har fått lite instruktioner om vad Tilda gillar t ex inga sura mango. Tilda kanske lägger på sig några kilo när hon kommer hem.

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “En första uppdatring om Tilda i Thailand!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge