Det är 5 tim tidsskillnad mellan Sverige och Thailand (6 tim när vi har vintertid).

Tilda har det toppen med mormor och morfar i Bangkok. På onsdag ska de åka till Hua Hin som ligger ca.3-4 tim sydväst om Bangkok och de ska vara där i 5 nätter.

I lördags landade de ca.kl.5 på morgonen och kom väl hem till condolägenheten runt kl.9. Sedan vilade Tilda i några timmar med mormor medan morfar gick ut och fixade med sim-kortet och fyllde på surfpott till deras thaimobil nummer.

När gamlingar har vaknat till och kopplat upp sig så var klockan 22.30. Då ringde de faktisk via Facebook. De har inte Iphone så inget Facetime men annars kör vi på Line. Line är stort och populärt i Asien.

Det första Tilda sade och frågade efter var Prim! Hon undrade varför Prim åt chips och inte var i pyjamas! Klockan var ju 17:40 här då hehe.

Sedan tog det ett tag innan Tilda fattade att det var faktiskt LÖRDAG och trodde att det skulle vara nästa dag. Hon hade missat lördagsgodis. Hon stollade sig massor och de två busade med varandra genom mobilen.

Tilda bara äter och äter…

Vi pratade igen kl.8 i Sverige och de var på restaurang och åt lunch. Mormor bara undrade om när det var sist Tilda bajsade, för Tilda bara åt och åt och åt utan att vilja gå bajsa 😂

Det är ju bra att Tilda är intresserad av att äta och mormor har fått lite instruktioner om vad Tilda gillar t ex inga sura mango. Tilda kanske lägger på sig några kilo när hon kommer hem.