Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En första titt i vårt nya hem!

Lästid: 2 min

Vising av lägenheten idag. Skönt att se inåti också och inte bara i ritningar. Det mesta är klart, bara vitvarorna kvar som ska komma på plats.

Vi flyttar ju inte till ett mycket större hem. Det blir en mindre 3-rum på 65 kvm och Tilda får eget rum. Det finns i alla fall mer förvaring i köket, klädkammare med ett städskåp i vårt sovrum och garderob i Tildas rum och ett garderob i hallen. Just garderob i hallen tycker jag att man kan skippa eller göra det till ett torrskafferi för i hallen kommer det finnas en hatthylla och där skulle vi kunna få plats med ett klädskåp/garderob också.

Vi har mycket saker i källarförrådet som är på typ 10kvm och i det nya har vi 2-3 kvm! Å så vårt bauta soffa med schäslong och divan…ahhhh! Vår feta continental säng också! Våra två billy bokhyllor fyllda med böcker också. Kommer allting att få plats??? Här i denna lägenhet känns det ju mycket större för att vi har det högt i taket och så är det 2-rum med kök på 63 kvm. Får se hur det här kommer gå.

Tilda var jätteglad och sprang runt och tittade överallt. Det var som att hon har förstått att hon kommer få ett rum i ett nytt hem. När vi gick därifrån så pratade hon “Tilda har tittat nytt hem, Tildas eget rum” och när vi kom hem så gröt hon vid ingången och sade “Tilda vill hem, Tilda vill inte gå heeeeem!”. Hon menade att hon ville tillbaka dit och inte in här. Jag fick prata vett med henne att “vi ska dit igen snart och då ska Tilda få Tildas rum och en ny säng, eget rum och egen säng”. Hon upprepade mig och sade “Tildas eget rum och säng!” Hon förstod, min 2,5 år.

En första titt och en runtur-film i slutet 🙂

  Rak fram och längst ner i botten kommer vi bo. Vi kommer ha 18 kvm uteplats. Hallen är lagom stor och barnvagnen får plats i hallen men det ska väl gå bra att ställa precis utanför oss också eller på uteplatsen då vi kommer ha en balkong ovanför så det blir som ett tak. Här står Måns och fantiserade om att spela FIFA 2016 och Tilda härmade pappa hehe

 Köket och vardagsrummet går ihop. Ser ut att ävara gott om utrymme i köket men för oss som lagar mat och äger så mycket köksprylar och har mycket råvaror hemma så kommer det nog aldrig vara tillräckligt haha!

  Badrummet. Där ett skåp med ventilation eller nåt, där skulle det vara bra med skåp eller hyllor för handdukar och badrumsgrejer! Har för mig att duschdörrar skulle vi ha i grå/svart hmm….

 Vårt sovrum och klädkammaren inkl. städskåp med ett låsbart skåp. Vi har sovrumsfönster mot gångvägen och Tilda har fönster mot gården. Bildparkering och förråd är under marken/gården.

 

2 kommentarer om “En första titt i vårt nya hem!

    1. Jaaa! 🙂 det var kul att se att Tilda var så glad och sprang runt överallt men hon var mest intresserad av grävmaskinen utanför haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge