Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En eftermiddag i Las Palmas

En eftermiddag i Las Palmas
Lästid: 2 min

I torsdag innan Penny blev sjuk på natten blev det en spontan bussresa till Las Palmas. Det var molnigt och kallt även vi badade en liten stund efter frukosten fram till lunchtid. I onsdag var det också molnigt och vindigt men vi satt vid poolen hela dagen och jag fick soleksem även jag höll mig i skuggan. Så jag har väl fått en sol-allergi och gillar inte ens att sola.

Mot Las Palmas med lokalbussen

Buss nr.30 kom till hållplats Bahia Feliz utanför hotellet och åker direkt till Las Palmas. Den stannar på 5 hållplatser på vägen om någon vill gå på.

Det kostade 4.95eur (enkelresa) även för Tilda. Busschaffören frågade inte ens om Tildas ålder så jag antar han gick på längden som på Liseberg.

Busschaffören gasade på som en biltjuv. Vi gick av vid Teatro, hållplatsen innan Estacion San Telmo som är bussterminal för alla bussar hit.

Det första vi gjorde var att gå till Mercado de Vegueta, som stängde precis kl.14 för siestan när vi kom men några hade fortfarande öppet.

Vi fick smaka på en liten banan och några körsbär. Det var en god banan så Måns ville köpa men att köpa på marknaden utan priser betyder att man måste pruta. Det slutade med 1 kg bananer för typ 80kr och säljare sa att han hade även för 16eur per kilo. Asså. Visst finns det olika sorter av bananer som det finns för äpple och päron men hallå för dyra platanos!

Vegueta

Vi promenerade runt i Vegueta som är en välbevarad gammal stadsdel och finns med i UNESCO världsarv. Sedan utan att leta hittade vi till gågatan. Vi skulle låna en toa på Donken men det blev en senlunch med 4 Happy meal av misstag. Måns och barnen shoppade på Havaiana butiken också innan vi stannade på en lekplats och tog bussen tillbaka från San Telmo terminalen.

Catedral de Santa Ana

Det gick så fort efter betalningen på skärmen så vi hann inte se vårt nummer och beställde igen då vi trodde det inte gick igenom och inga kvitto fick vi. Så det blev fyra Happy meal… Dyrt toabesök.

Havaiana paradis. Tilda fick nya flipp flopps och Penny fick sin första. De valde själva. Penny valde nåt med panda och Tilda Minnie Mouse.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge