Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En dag på Tekniska museet & Game On 2.0

Lästid: 1 min

Är ni i Stockholm och vill ha en nostragi-tripp? Eller bara nyfiken på dataspelvärlden och hur det såg ut 20-30 år tillbaka och fram tills nu? Besök då Game On 2.0 på Tekniska Museet på Gärdet i Stockholm.

Mycket blue-screen då och jag fattar inte att jag satt och spelade t ex Zelda (bild längst ner till vänster) i timmar å ont i tummarna fick man.

image

Några spelkonsoler som jag kände igen. Gamla Nintendo och Gameboy m fl. Pokemon var inte min grej…

image

Några andra dataspel-nördar 🙂

image

Å så lite nutids spel…Angry Birds är fortfarande coolt och skojl

image

Det var andra utställningar också och här var det om leksaker

image

Instressant… men vi ger Tilda en fotboll att sparka på och lite riktiga kökgrejer att leka med. Thai-boxning är redan i schemat… Golfkurs också…

image

Åt lunch på restaurangen där, prisvärt och det var faktiskt gott!

image

Det fanns så klart Super Mario Bros,, Donkinkong och modernare spel å från olika tider. Tänkt att man kunde spendera så mycket tid och framför allt pengar på spel då… Ett spel kostade 400-600kr då och man fick inte så mycket för. Zelda var i alla fall min favorit.

Har du haft en Tamagochi? Hatat Ice Climber? Älskat Sonic?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge