Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

En brownie för mycket…

Lästid: 1 min

Jag skulle baka Chocolate lava cake typ fondant eller lös brownie i små formar men det blev inte av. I kväll tog Måns tag i det och bakade brownies efter Roy Fares recept. Inget ont om Roy men de var lite mäktigt och toppingen blev too much så jag orkade inte äta upp hela biten…men Måns satte i sig TVÅ bitar plus min lilla bit som blev kvar. Det saknades nåt…lite nötter hade inte varit fel. 

Efter en stor portion nudelsoppa och en normal bit av brownie så tog det emot… Jag kan aldrig äta mindre portioner och lär mig aldrig! Så varje jag hostar så kommer det upp lite soppa… Fräscht!

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge