Ikea igen! Tredje gången på mindre än en vecka! Måste man så måste man. Måns har fått nog av Ikea, tror inte attdet  är många män som gillar att gå runt på Ikea om de verkligen inte måste. Så han bah “varsågod”! 

Emma och jag drog till Ikea efter att Måns kom hem. Det går inte att ha med Tilda för hon är antingen överallt eller så vill hon bli buren och det tar kål på min rygg.  

Emma fick köra bilen och åkte på lite överaskningar haha! Först kunde hon inte få ner handbromsen och sedan lossnade växelspakens handtag/kulan. Den blev hon nog mest rädd för haha. Å så kunde man inte ha i ettan för då dog bilen och måste starta om. Hahaha! 

Nu har inte visat vilka grejer vi har köpt för jag tänker vänta tills vi länner oss klara här hemma. Vi har en vecka på oss innan fotograferingen av lägenheten. Bara inredning, fixa, puffa å piffa kommer nog kosta 10K. Men allting går ju till nästa bostad och då KANSKE vi inte behöver köpa…så mycket 😛

 
Ok, lite weird för vissa som ser mig le på Ikea bara en dag efter vad som hände igår och ingen har nog missat nyheten. Bortsett från vad som hände igår utanför Ikea i Västerås och hur tragiskt å beklagligt det än var så kan man inte hålla på vara rädd. Ikea hamnade i rampljuset men det var inte de som var skyldiga för dådet eller hur? Det var fullt med folk på Ikea i Bäckebol idag! 

Vi var glada på bilden för att vi hade hittat och handlat vad vi behövde 🙂 Jag ber inte om ursäkt för att jag var på Ikea och handlade idag. Livet måste rulla vidare. Det händer hemska saker i världen hela tiden. Men visst, alla kommenterade på Fb här och där “var händer med världen?”  osv. efter alla hemska händelser… i Sverige. Vi LEVDE i ett “tryggt” Sverige och nu är det inte längre trygg enl. många. 

Då får vi också sluta blunda och hjälps åt istället! Hur många läste om den pojken som försvann vid en välbesök badplats och ambulanspersonalen å brandmän bad alla vuxna om hjälp att gå i vattnet på rad och leta efter pojken. INGEN, av 100-200 vuxna så var det INGEN som ställde upp. Det gick inte att rädda liv på pojken, han blev fem år. Läs här! Kom igen och säg “vad händer med världen?”. 

Ps. Imorn blir det Hemtex och hoppas på att få fynda. Gekås tar vi lite senare 🙂 Måns blir nog lite svettig när han hör “Ullared”.