Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Egen tid & Tangle Teezer

Lästid: 1 min

Skönt med lite egentid på stan idag även det var bara nån timme. Jag skulle kolla in lite saker som jag kan tänka till få i födelsedagspresent. Hittade inte mycket eller så har jag inte riktig önskat mig nåt å oftast så brikar det i te vara till mig själv om inte till hemmet så är det till Tilda. Jag kom på en sak, att jag ville ha en stor locktång så jag kan göra stora lockar men jag har ju inte lika mycket hår kvar så det känns inte aktuellt MEN jag kan tänka mig det.

Kollade in en hel del kläder på HM, Gina Tricot, Lindex och i flera små butiker men kunde inte bestämma mig riktig. Jag ville ha nåt nytt till bloggeventet på tisdag MEN jag är säker på att någon annan kommer att ha likadan plagg. Det värsta är ju att springa på folk med likadana kläder på samma fest och det kan bli lite svårt att gömma sig… Så jag skippade att köpa nåt till mig själv och ska ta en extra titt i min garderob. Vad har man på sig på en bloggmiddag en tisdagskväll liksom?

Gick till ÖB och köpte en Tangle Teezer istället. Hade spanat in den tidigare i veckan och kollade upp sedan på nätet. Lite billigare var den på ÖB, 99kr. Perfekt för Tildas toviga hår och den är rätt skön. Synd att det fanns bara en färg.

IMG_4683.JPG

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge