Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Efter förlossningen – magen!

Lästid: 1 min

Haha kolla mitt “fläsk-inlägg”…  ☺️😬

Under denna graviditet gick jag upp 10kg, precis som förra gången. Det var inte så att jag höll formen eller nåt. Jag samlade inte heller vätska och fick inga svullna händer eller fötter. Förra gången fick jag svullna fötter en kväll då jag hade stått och lagat mat hela kvällen i vecka 35, platta elefantfötter hade jag och tusen nålar på dem….ooouch!

Förra gången var startvikten på 58 kg, och den här gången var det 53 kg. Efter att Tilda kom ut hade jag blivit av med 5 kg. Den här gången är det samma och väger runt 58 kg. Ska inte tjata om vikt hit och dit. Jag är inte så mycket för träning men när det finns tid så blir det zumba på Nordic Wellness Backaplan 5 min bort. Ingen ursäkt att aktivera sig när det NW, Friskis och ett nytt gym i området. 

Så magen. Jag försökte ta bilder själv bara en timme efter förlossningen och så 5 dagar senare. Nu är magen ganska slapp och fläskig hehe. Tilda brukar komma och klappa och säger “bebisen är ute nu, bebisen var i mammas mage”. 

Plattmage får jag nog igen om typ…3 år? 🙄😝 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge