Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ebeltoft & Glasmuseet

Ebeltoft & Glasmuseet
Lästid: 1 min

Pressresa med VisitDenmark och Visit Djurland

Så efter Kattegattcentret åkte vi till den här lilla idylliska staden som heter Ebeltoft med mysiga gränder och här finns även Glasmuseet Ebeltoft där verk av världens främsta glaskonsnärer finns. Här hittar du även världens minsta rådhus från 1576, där många bröllop äger rum.

På glas musset låg fokusen på barnen. De fick göra egna glaskonst! De fick första välja glas som de vill ha och sedan klistermärken att sätta dit utanpå glaset. Sedan gick vi till verkstan för att lämna glaset där den fick genomåt en blåsning. Man gör glaset frostig genom att blåsa sand på den. Efter det så skulle glaset få tvättast i såpavatten så att klistermärken ramlar av.

Vi gick sedan från Glasmusset och strosade i staden, mumsade i varsin glass innan det var dags att äta middag på restaurang Mellem Jyder som var inredd med antika möbler och saker. Det var så varmt så vi satt utomhus.

Haha för att försöka få barnen att vilja äta så nyggde jag en torn av pommes. Jag åt oxcarpaccio och svamprissotto.

Vi kom till hotellet och checkade in 20.30 men sova det ville ju inte nån så vi tog en tur i poolen även det var bara en kort stund.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge