Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Duck noodles / nudlar med ankbröst

Lästid: 1 min

Ikväll fick det bli halvfabrikat. Så jäkla mycket folk på Saigon Food, alla asiater är galna när det är nyår och det ska förstås bli matfest som heter duga. Väntar man med att handla i sista minuten så kan man räkna med att det mesta i kyl- och frystdisken är utplockade. 

Mitt i allt så plockade jag på mig ett paket frysta roastade ankbröst, nudlar och grönsaker. Sedan var det bara tina upp ankbrösten och körde i ugnen på 200 grader på grill så att skinnet blev riktig krispig. Voila!

Buljongen finns att köpa också, det är soja med femkryddor. Det är inte svprt att göra allting själv men det tar lite tid. Idag gar jag inte tålamod då min rygg och höfter tar kol på mig så jag kan inte så eller gå länge. Nästa gång blir det på riktig! 

Nudlar med krispig ankbröst, rostade grönkål och 5-spices buljong 
  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge