Ikväll fick det bli halvfabrikat. Så jäkla mycket folk på Saigon Food, alla asiater är galna när det är nyår och det ska förstås bli matfest som heter duga. Väntar man med att handla i sista minuten så kan man räkna med att det mesta i kyl- och frystdisken är utplockade. 

Mitt i allt så plockade jag på mig ett paket frysta roastade ankbröst, nudlar och grönsaker. Sedan var det bara tina upp ankbrösten och körde i ugnen på 200 grader på grill så att skinnet blev riktig krispig. Voila!

Buljongen finns att köpa också, det är soja med femkryddor. Det är inte svprt att göra allting själv men det tar lite tid. Idag gar jag inte tålamod då min rygg och höfter tar kol på mig så jag kan inte så eller gå länge. Nästa gång blir det på riktig! 

Nudlar med krispig ankbröst, rostade grönkål och 5-spices buljong