loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

#Drömmys vinst!

Vilken överaskning nu på morgonen! Jag har vunnit en rosa Dualit brödrost och en rosa uppläggningsfat från Bagaren och kocken i en #drömmys med Casas Petronales tävling. Vet fortfarande inte vilken bild som vann. Nu är tävlingen jättehet och många nya bidrag har kommit in. Vinnarna dras varje månad! image   image

Trodde först att jag hade vunnit en Kitchen Aid och vi har väntat med att öppna upp Måns present. Nu kan vi packa upp den, en Röd Electrolux Assistent. Nu ska det bakas i stora lass haha… Köttkvarn saknas men kommer senare. Då blir det kul att göra råbiff och korv också.

Stort tack till Prime Wine Group och Casas Petronales!

image

3 kommentarer om “#Drömmys vinst!

  1. Jävlar vad bra vinst, grattis! Detta kan vara möjligtvis tredje gången jag läser på bloggen om att du vunnit en tävling. Hur lyckas du vinna så många? Vilken turpelle! Näfan, nu ska jag också delta i en massa tävlingar och hoppas på att jag vinner något. xD

    1. Tack tack! Ja hehe började tävla i april och det rullade på. Det som är bra med Instagramstävlingar är att de bilder man har kanske passar in i någon tävling och den här gången van jag 2 priser och fattade noll haha.

      1. Haha, man kanske borde skaffa instagram trots allt! Har själv deltagit i en och annan tävling som jag nu håller tummarna på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge