Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

#Drömmys vinst!

Lästid: 1 min

Vilken överaskning nu på morgonen! Jag har vunnit en rosa Dualit brödrost och en rosa uppläggningsfat från Bagaren och kocken i en #drömmys med Casas Petronales tävling. Vet fortfarande inte vilken bild som vann. Nu är tävlingen jättehet och många nya bidrag har kommit in. Vinnarna dras varje månad! image   image

Trodde först att jag hade vunnit en Kitchen Aid och vi har väntat med att öppna upp Måns present. Nu kan vi packa upp den, en Röd Electrolux Assistent. Nu ska det bakas i stora lass haha… Köttkvarn saknas men kommer senare. Då blir det kul att göra råbiff och korv också.

Stort tack till Prime Wine Group och Casas Petronales!

image

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “#Drömmys vinst!

 1. Jävlar vad bra vinst, grattis! Detta kan vara möjligtvis tredje gången jag läser på bloggen om att du vunnit en tävling. Hur lyckas du vinna så många? Vilken turpelle! Näfan, nu ska jag också delta i en massa tävlingar och hoppas på att jag vinner något. xD

  1. Tack tack! Ja hehe började tävla i april och det rullade på. Det som är bra med Instagramstävlingar är att de bilder man har kanske passar in i någon tävling och den här gången van jag 2 priser och fattade noll haha.

   1. Haha, man kanske borde skaffa instagram trots allt! Har själv deltagit i en och annan tävling som jag nu håller tummarna på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge