Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Drömmar och siffror

Lästid: 1 min

Vilken konstig dröm. Jag drömde att jag satte mig i en Thai Airways plan och jag satt i mitten av planet vid nödutgång till höger. När planet skulle lyfta så var nödutgångsdörren till höger vid öppet. En flygvärdinna satt precis där och tänkte inte alls på att stänga den. Planet hade startat och lyfte. Jag ropade jättemånga gånger “dörren är fortfarande öppen!” och tänkte i drömmen “fan nu åker jag ut och dör”. Sedan hörde jag kaptenen pratade i högtalarna att vi måste nödlanda och vi flög väldig låg. Jag såg vattnet och Silja Line båten. Kaptenen gav besked direkt att vi skulle vara framme kl.19 i Thailand enl. thai tid i mitt huvud. 


Jag upplevde inget panik dock. Jag googlade vad “19” betydde och det visade sig vara nåt med Gud och Islam hmm…Jag ska kanske göra som många thai, satsa istället på nr.19 på thailotto haha! 

Vem vill tyda mina dröm? 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Drömmar och siffror

  1. This is a message for you to believe in yourself and your life purpose. The angels want you to know that you are qualified and ready to follow your dreams. Stay positive, and take action without delay. Från Doreen virtues angel Numbers 101
    Kan ju ha varit meddelandet att du inte ska vänta med att följa dina drömmar ? Då kanske det blir krasch utan följ din dröm! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge