Vilken konstig dröm. Jag drömde att jag satte mig i en Thai Airways plan och jag satt i mitten av planet vid nödutgång till höger. När planet skulle lyfta så var nödutgångsdörren till höger vid öppet. En flygvärdinna satt precis där och tänkte inte alls på att stänga den. Planet hade startat och lyfte. Jag ropade jättemånga gånger ”dörren är fortfarande öppen!” och tänkte i drömmen ”fan nu åker jag ut och dör”. Sedan hörde jag kaptenen pratade i högtalarna att vi måste nödlanda och vi flög väldig låg. Jag såg vattnet och Silja Line båten. Kaptenen gav besked direkt att vi skulle vara framme kl.19 i Thailand enl. thai tid i mitt huvud. 


Jag upplevde inget panik dock. Jag googlade vad ”19” betydde och det visade sig vara nåt med Gud och Islam hmm…Jag ska kanske göra som många thai, satsa istället på nr.19 på thailotto haha! 

Vem vill tyda mina dröm?