Undrar om jag ska börja med ”Shorty VS….” serier? Men hör här ?

Ikväll hade vi ett litet drama Måns och jag. Jag köpte spanska jordgubbar och de ser ut att inte skulle må så bra om jag lämnar de i kylen tills imorn. Så efter ca en timmes skrubbande och bara 1/4 del av vår altan för att få bort gröna alger och skit så måste jag ju belöna mig själv lite. Tänkte första skrubba med ett glas rosé i handen men grannarna skulle nog tycka det var skoj att se. Jäklar vad jag skrubbade!

Jag tittade i kylen och såg inte grädden så jag antog direkt att den var slut. Så jag sade till Måns att jag skulle till affären bums och klockan var 20:50 och ICA Nära har öppet till 22 och max 10 min fram och tilllbaka… projekt projekt. Men nej… då sade Måns att Prim skulle bli galen om jag gick… jahapp.

Måns: Det finns mjölk… glass…

Jag: NEJ GRÄDDE SKA JAG FAN HAAAA!!! (Jag ville verkligen ha min 40% grädde till jordgubbarna!) … Då får du gå köpa istället… sa jag

Måns: *suck* ?

Jag: Vill du äta jordgubbar med grädde och kollar på ett avsnitt av nåt?

Måns satt på soffan och brydde sig inte om mina jordgubbar eller grädden…

Måns: okej

Jag: DÅ FÅR DU GÅ KÖPA GRÄDDEN!

Han: Vi brukar ju ha grädde… är den slut?

Han gick upp från soffan och kollade längst upp i kylen bakom den feta surkålsbruken…

…och där var grädden ???

Short girl problems… och Måns brukar inte titta i kylhyllorna längre ner eftersom han är ett och halvt huvud längre än mig så kollar han per automatik upp.

Och det roliga barnsliga jag sade också att han inte skulle få äta mina jordgubbar om jag måste gå köpa grädden ?

Köper 1 kg jordgubbar imorn också haha och en liter grädde så ingen missar hahahaha! Prim gillar också att skeda i sig ovispad grädde med jordgubbar i.

Hur äter du dina jordgubbar?