Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Drama om jordgubbar & grädde

Lästid: 2 min

Undrar om jag ska börja med ”Shorty VS….” serier? Men hör här ?

Ikväll hade vi ett litet drama Måns och jag. Jag köpte spanska jordgubbar och de ser ut att inte skulle må så bra om jag lämnar de i kylen tills imorn. Så efter ca en timmes skrubbande och bara 1/4 del av vår altan för att få bort gröna alger och skit så måste jag ju belöna mig själv lite. Tänkte första skrubba med ett glas rosé i handen men grannarna skulle nog tycka det var skoj att se. Jäklar vad jag skrubbade!

Jag tittade i kylen och såg inte grädden så jag antog direkt att den var slut. Så jag sade till Måns att jag skulle till affären bums och klockan var 20:50 och ICA Nära har öppet till 22 och max 10 min fram och tilllbaka… projekt projekt. Men nej… då sade Måns att Prim skulle bli galen om jag gick… jahapp.

Måns: Det finns mjölk… glass…

Jag: NEJ GRÄDDE SKA JAG FAN HAAAA!!! (Jag ville verkligen ha min 40% grädde till jordgubbarna!) … Då får du gå köpa istället… sa jag

Måns: *suck* ?

Jag: Vill du äta jordgubbar med grädde och kollar på ett avsnitt av nåt?

Måns satt på soffan och brydde sig inte om mina jordgubbar eller grädden…

Måns: okej

Jag: DÅ FÅR DU GÅ KÖPA GRÄDDEN!

Han: Vi brukar ju ha grädde… är den slut?

Han gick upp från soffan och kollade längst upp i kylen bakom den feta surkålsbruken…

…och där var grädden ???

Short girl problems… och Måns brukar inte titta i kylhyllorna längre ner eftersom han är ett och halvt huvud längre än mig så kollar han per automatik upp.

Och det roliga barnsliga jag sade också att han inte skulle få äta mina jordgubbar om jag måste gå köpa grädden ?

Köper 1 kg jordgubbar imorn också haha och en liter grädde så ingen missar hahahaha! Prim gillar också att skeda i sig ovispad grädde med jordgubbar i.

Hur äter du dina jordgubbar?

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge