Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Donuts och fika på pappas jobb

Lästid: 1 min

Igår hann vi med 2 besök och tog farväl. Det ena var på Chalmers å vi lunchade på Einsteins med min vän Ana. Sedan rullade jag Tilda vidare i regnet mot Brunnsparken och köpte med lite donuts å kom till Måns jobb precis till fika 14.30. Trevliga arbetskollegor Måns kan jag säga. Tilda fick slå lite på datorer, min lilla ingenjör 🙂

wpid-20131219_144014.jpg

Doppade Donuts 6 för 65 kr. Det var många glasyrer och topping att välja. Jag valde kola, blåbär, smarties, blandade vit- och mörkchoklad och hasselnöt (som låg i mitten och tog slut bums). De var goda och uppskattade 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge