Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Döingar…

Lästid: 1 min

Inte så många personliga inlägg nu efter nyår och det är pga att min förkylning har förvärrat igår och inte bättre idag. Nu kommer det låta äckligt men vetesjutton var alla grön-gul snor och klumpar som täpper igen bihålorna och halsen kommer ifrån. Snyter mig blodig och det känns som hjärninnehållet skulle åka med ut. Halsen ör som sandpapper. Varje gång jag hostar får jag urinläckage. Igår kväll fick jag typ ögoninflammation eller torra ögon med mycket klet och kladd men inget idag. Tar Bisivon som är för kortvarig hosta och segt slem men det hjälper ju inte för det fick mig att hosta upp mer slem…ska det vara så? 

Tilda hostar och har rinnsnuva också så jag har definitiv smittat henne. Jag känner mig orklös och vi har varit soffpotatisar eller sängmaskar hela dagarna. Jag började med en ny tv-serier igår och kollat klart idag “How to get away with murder” på Netflix och Måns får spela tv-spel eller göra vad han vill men han fick ta hand om Tilda lite mer…men hon vill oftast att jag ska göra allting och “det är mammas tur, inte pappas” jämt!

Inget rapport om att jag har smittat våra gäster på nyårsafton så det är ju bra, inte heller matförgiftat nån…någonsin. Jag är extra noga med hygien när vi får matgäster. 

Hoppas att jag är mer kry imorn för nästa vecka jobbar Måns och det är “eventvecka” flr nästa lördag är det VINTER BLOGGMIDDAG 2016 🙂 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge