Inte så många personliga inlägg nu efter nyår och det är pga att min förkylning har förvärrat igår och inte bättre idag. Nu kommer det låta äckligt men vetesjutton var alla grön-gul snor och klumpar som täpper igen bihålorna och halsen kommer ifrån. Snyter mig blodig och det känns som hjärninnehållet skulle åka med ut. Halsen ör som sandpapper. Varje gång jag hostar får jag urinläckage. Igår kväll fick jag typ ögoninflammation eller torra ögon med mycket klet och kladd men inget idag. Tar Bisivon som är för kortvarig hosta och segt slem men det hjälper ju inte för det fick mig att hosta upp mer slem…ska det vara så? 

Tilda hostar och har rinnsnuva också så jag har definitiv smittat henne. Jag känner mig orklös och vi har varit soffpotatisar eller sängmaskar hela dagarna. Jag började med en ny tv-serier igår och kollat klart idag “How to get away with murder” på Netflix och Måns får spela tv-spel eller göra vad han vill men han fick ta hand om Tilda lite mer…men hon vill oftast att jag ska göra allting och “det är mammas tur, inte pappas” jämt!

Inget rapport om att jag har smittat våra gäster på nyårsafton så det är ju bra, inte heller matförgiftat nån…någonsin. Jag är extra noga med hygien när vi får matgäster. 

Hoppas att jag är mer kry imorn för nästa vecka jobbar Måns och det är “eventvecka” flr nästa lördag är det VINTER BLOGGMIDDAG 2016 🙂