Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Djurs Sommerland – Nordens största sommarland!

Djurs Sommerland – Nordens största sommarland!
Lästid: 1 min

Pressresa med VisitDenmark & VisitDjursland

Och så kommer resans höjdpunkt som Tilda får mest fram emot sedan jag sade att vi skulle till Danmark bara hon och jag… och några andra mammor med deras barn… Djurs Sommerland, som är Nordens största sommarland med vattenparker och äventyrspark. Dock är Tilda för rädd för att åka något som går för fort så inte ens snurrande tjur (typ tekoppar) gick det inte. Vattenparken var roligast och det spelade ingen roll hur mycket hon frös. Hon vågade till och med gå upp själv till de 4 filiga rutschkanor. Det var bara att hon hade flytväst på så när hon kom ner så kunde hon itne komma upp så en kille fick bära upp henne.

REsan som helhet var superb förutom att när det är en pressresa så vill man maxa så mycket aktiviteter som möjligt och det är vara lite påfrestande för en 5-åring. Annars har det varit väldig bra ordnad.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge