Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Djungelslag på lekplatser

Lästid: 1 min

Igår var det mulet och vi tog med barnen till Leos lekland. De har tjatat så mycket…

Det blev lite tyst på Instagram för jag glömde mobilen. JAG GLÖMDE MOBILEN! ?? Det händer inte ofta haha!

Barnen hade kul förstås, Måns också som sköt mig med bollarna. Det var nya och fräscha rutschkanor, tunnlar etc. men vissa var branta och läskiga även för vuxna tyckte Måns. Inte riktig anpassad för så småbarn som Penny men hon gillar att åka på mage så det gick inte så fort för henne.

Det finns en avdelning för barn under 5 år. Dock lite irriterande att det var även större barn där och byggde en mur av stora klossar och välte muren utan att de tog hänsyn till småttingarna. Föräldrar ska alltid hålla utkik och uppsikt över sina barn.

Håller du koll på ditt barn?

Inga barn tycker om att en annan vuxen säger till hen och respekt för vuxna har ju inte många. Inga föräldrar tycker inte heller om att en annan vuxen säger till deras barn. Men jag säger till oavsett. Och visst att barn är barn… Vissa föräldrar tror att det är bara åka till ett lekland och släpper vildingar lösa och de bänkar sig i caféet liksom.

Djungelslag…

Det råder även djungelslag på lekplatser och här kan jag säga stolt att mina barn är väluppfostrade när det kommer till att köa och väntar på sin tur… ok, ibland väntar de för länge så att andra barn kliver över dem. Men… stora barn som 5-7 åringar upp, många jag har stött på tar inte hänsyn till de mindre och kliver eller tränger sig före. Jag står och vaktar som en hök liksom och talar om för mina barn att vänta och vara försiktiga.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge