Det svartnade för ögonen

Lästid: 1 min

Hoppade på ett MRL-pass lite spontant igårkväll och det var också första gången jag körde MRL. På MRL är fokus på Mage-Rumpa-Lår och vi körde med stepbräda och hantlar. Cardio och styrka/uthållighet under en timme. 

Jag stod nära spegel och till vänster. Jag körde ju på men det var jobbigt att jag måste kolla åt höger hela tiden på instruktören. Det var en del kordination och stegkombinationer.

Plötsligt kände jag att det började svartna för ögonen och hjärtat bultade, pulsen var högvarv. Jag hängde inte med i takterna jämfört med zumba som jag brukar köra. Jag var tvungen att ta en pause, satte mig ner medan alla andra fortsatte. Sedan körde jag på igen, å så hände det igen. Som tur var så skulle vi då köra på mattan och jag fick då ligga ner… å jag låg kvar på magen som en dödfisk medan alla var uppe igen och studsade. Det såg nog lite rolig ut. Tänkte först avbryta och gå ut å sätta mig men nej. Jag körde på igen och försökte hänga med å klarade passet. 

Så vad hände egentligen? jag hade inte käkat innan. Jag gjorde klart matentill  Måns och Tilda men tänkte inte på att käka 1-2 tim innan passet och att dricka 3 ägg till lunch räckte inte långt. Sedan hoppade jag in på MRL som jag hade inte kört förr. Blodsockerfall. 

Annars var MRL helt ok, inga konstigheter. 

  

Basilika-citron kyckling med bulgur och sallad väntade på mig när jag kom hem 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge