Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det svartnade för ögonen

Lästid: 1 min

Hoppade på ett MRL-pass lite spontant igårkväll och det var också första gången jag körde MRL. På MRL är fokus på Mage-Rumpa-Lår och vi körde med stepbräda och hantlar. Cardio och styrka/uthållighet under en timme. 

Jag stod nära spegel och till vänster. Jag körde ju på men det var jobbigt att jag måste kolla åt höger hela tiden på instruktören. Det var en del kordination och stegkombinationer.

Plötsligt kände jag att det började svartna för ögonen och hjärtat bultade, pulsen var högvarv. Jag hängde inte med i takterna jämfört med zumba som jag brukar köra. Jag var tvungen att ta en pause, satte mig ner medan alla andra fortsatte. Sedan körde jag på igen, å så hände det igen. Som tur var så skulle vi då köra på mattan och jag fick då ligga ner… å jag låg kvar på magen som en dödfisk medan alla var uppe igen och studsade. Det såg nog lite rolig ut. Tänkte först avbryta och gå ut å sätta mig men nej. Jag körde på igen och försökte hänga med å klarade passet. 

Så vad hände egentligen? jag hade inte käkat innan. Jag gjorde klart matentill  Måns och Tilda men tänkte inte på att käka 1-2 tim innan passet och att dricka 3 ägg till lunch räckte inte långt. Sedan hoppade jag in på MRL som jag hade inte kört förr. Blodsockerfall. 

Annars var MRL helt ok, inga konstigheter. 

  

Basilika-citron kyckling med bulgur och sallad väntade på mig när jag kom hem 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge