Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det smallt till…

Lästid: 1 min

Två gånger! Däcken och på bilen…

Igår kväll så var det nåt som exploderade i köket/hallen. Det var riktig högt också, mycket högre än en ballong. Vi letade och letade. Måns hittade tillslut boven…det var den ena däcken på barnvagnens bakhjul! Vi hittade inte pumpen så vi fyllde på gratis vid Luftstationen på Hjalmar Brantingsplatsen. Sedan var vi i stan en lång runda. Tur att däcken inte exploderade då!   

 Och idag när Måns var på Hornbach så blev bilen påkört. Tilda var med honom. En äldre kvinna backade in på bilen så det blev en buckla. Han fick i alla fall hennes uppgifter och ska ta ärendet vidare med försäkringsbolaget. Suck!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Det smallt till…

  1. Jennyjenny skriver:

    Skönt att ingen blev skadad men det är ju så mycket onödigt jobb som blir när sådant händer 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge