Vi har varit en runda i Bäckebol på XXL, Stadium outlet där vi hittade nya Puma springskor till Tilda, köpte en vas till mig på Mio och handlat på Coop. Sedan skulle vi äta lunch på Ikea och det blev en runda inne där och vi kom hem med en del saker. Hela dan har det gått hyfsat bra och Tilda var nöjd. Hon ville till och med gå på toa och sade bara att hon ville kissa när vi var inne på Ikea. 


Men fan för Ikea asså. Varför måste de ha godis som Polly och Twist precis när man kommer till köksavdelningen och ska på börja sin runda??? Inte nog med det, vid kassan så var de där igen…Polly! Och vad hände? Du kan nog gissa. Det utlöste tjat efter tjat. Tilda vägrade lägga tillbaka påsen. Vi tog självutcheckning och hon stod bredvid mig hela tiden och höll Pollypåsen tajt. Jag sade att hon måste lägga påsen på bandet och JAG köper den och den är MIN! Moget ja. Hon övervakade mig att jag skulle blippa HENNES Polly, isglassformar, plåster och självhäftande tassar till möbler!

Alla var trötta och ville hem. Det ena tjat löste det andra. Måns gick iväg med Prim och alla grejerna. Tilda vägrade gå själv och satte sig tvärt på golvet. Det blev bråk såklart plus att hon la sig UNDER Babyzen vagnen. Den väger ju bara 5 kg. Hon tänkte lyfta den eller nåt. Då drog jag vagnen ifrån henne och fällde in den och gick. Då stor grät hon. 

Varje gång måste det sluta i tårar och mamma är ond typ. Folk som gick förbi måste tro annat och blängde på oss. De som glodde var det de som inte hade barn eller hade de med sig. Yeah…glor på du, väntar bara var mitt svar. Ni ser nog bilden… Och jag skyller på Ikea och Polly. Ikea får skylla sig själv att ställa godis precis vid utgången. Merförsäljning ja och det är tröttsamt för barnfamiljer att ta fajten.


En mamma med son (som var lite äldre än Tilda) som också skulle betala åkte på samma FÄLLA! Sonen tjatade och mamman sade till att han skulle lägga tillbaka Polly. Det resulterade med att sonen stod och provocerade genom att sparka till plåtväggen vid deras kassa. Suck. 

På vägen hem var det tyst i bilen. Dejavu varje gång när vi åker ifrån Ikea. Men den enda som var glad idag och tränade rösten i bilen var Prim haha. Ikea alltså. 

Fynd! Kollade efter vas på Mio och dessa stora vaser kostade 349kr/st så jag slog till direkt.