Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det irrar i…

Lästid: 1 min

Ahh fy va det irrar och typ kittlar i underlivet. Antingen så håller bebisen på att fixerar sig ordentlig eller har kommit åt nån nerv. Både och? Det skulle jag tro för hos barnmorskan i tisdags så var huvudet fortfarande lite ruckbar. 

Nu efter att jag har ätit en stor portion med mat så gillade inte bebben för jag känner det tydligt när bebisen rör på sig. Det trycks på och irrar i underlivet rejäl och jag får tar en pause och andas varje gång. Det värsta är när man sitter eller ligger ner, det irrar och pulserar då och då. 

Kopplar nu av med Grace of Monaco på ViaPlay som man fick 2 mån gratis i Babyproffsens babybox

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge