Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det hänger på håret… Slingor!

Lästid: 1 min

Efter lite över en vecka med ett misslyckad besök hos frisören så blev inget bra. Jag tog tag med att klippa min lugg och på topparna själv igår! Och så blev det slingblondering som jag gjorde på mig själv för 3:e gången i mitt liv! Det var betydligt lättare den här gången och det kommer bli fler gånger kan jag tänka mig. Den kammen hjälpte.

Det blev i alla fall mycket bättre nu men blond blev det såklart inte, utan lite orange. Halva huvud var ju gammal färg och slingor så topparna blev ljusare. Jag får ha det ett tag innan jag färga hela huvudet med ljusbrunt eller prova på nått nytt som röda toner!

image

 

 

 

Bättre lugg nuimage image

 

Vad tycks? Liiite bättre å fräschare i alla fall ^_^ Nu vågar jag visa mig bland folk igen!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Det hänger på håret… Slingor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge