Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det gick ju smärtfritt 

Lästid: 2 min

Tilda fick ju sova själv i sin säng och jag hade bullat upp kuddar runt sängkanter. Jag hade satt upp en avtagbar sängspärren men hon kan annars krypa ner själv om hon vill. När jag sov med så dansade hon typ i sängen och snurrade runt i 180 och hamnade på tvärren varje gång. Nu fick hon inte lika mycket plats och hon höll sig faktisk med huvudet på kudden. 

Hon hade somnat runt kl.21 med vällng och vaknade kl.23 och sa att hon hade kissat. Då hon låg på magen så läckte det kiss och jag fick byta byxor och blöjan på henne. Sedan somnade hon om på täcket utan välling efter att jag låg med i 30 min och smög sedan ut. 

Kl.2 vaknade jag efter mindre än en timmes sömn av Tildas storgråt och rop efter mamma men hon låg kvar. Vet inte hur länge hon ropade. Måns var också uppe och kollade till henne. Jag frågade om hon ville ha nom (välling) då skakade hon på huvudet. Hon somnade om efter en liten stund utan att jag behövde lägga mig. 

Sedan låg jag ju och blundade men mina öron stod ut och bara väntade på nästa gråt typ. Runt kl.3 var det dags igen men då hörde jag henne direkt så hon hann inte storgråta och efter lite tröst med strykningar på huvudet så somnade hon om. 

Kl.5:15 var jag fortfarande vaken och hörde nåt som hade ramlat ner, om det var utifrån eller grannen var det lite oklart. Då gick jag in och kolla till Tilda som sov som en stock och hade sparkat av sig täcket som vanligt. 

Nej, jag sover inte så mycket på nätterna. Oftast får jag vadkramper, domningar i fötterna och det är obekvämt att ligga på rygg eller ligger jag på sidan så kör pysen kung-fu sparkar i revben på mig. 

Kl.8:40 hörde jag Tildas nånstan och storgrät. Hoppade upp från sängen och kollade i hennes rum, hon var inte där, kollade i hallen…noop. I badrummet stod hon och letade efter pappa. Sedan gick vi tillbaka till hennes säng. Jag var ju himlatrött och somnade om till 9:50 medan hon låg bredvid och kollade på ipad.

Och hon sa själv “Tilda är duktig, Tilda har sovit själv. Alla barnen sover själv”!

Jepp. Hon sov nästan hela nattan och själv. Får ge det några dagar men det kommer att skita sig för på onsdag åker vi till Stockholm och då delar vi säng igen. Men då har vi i alla fall provat. 

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Det gick ju smärtfritt 

  1. Det gick ju kanonbra!!! Lucas har också sovit så några gånger, men jag upplever inte att det går att prata “vett” med honom än och förklara varför han ska sova i egen säng. Vi får se när vi gör nästa försök, men jag vill helst att han ska förstå varför han ska sova där eller vilja sova där, särskilt nu när bebis är på väg. Jag vill inte han ska känna sig lämnad. Vi ska sätta upp några nya hyllor och ny nattlampa i Lucas rum nu under jullovet, kanske blir det roligare att sova där då 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge