Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det brinner på Hisingen (Ringön)!

Lästid: 1 min

Vi som är i Göteborg kan inte undgått att det pågår en brand just nu på Ringön på denna sidan av Hisingen. Det är inte långt från oss. Alltså, i fredags så var det också en brand på en restaurang där i närheten (Bryggan under bron) och nu är det på en fabrik!

Måns kom hem nyss för att jobba hemifrån då nätet var nere på jobbet. Han luktade rök hela honom. Röken och röklukten llade sig över hela Göteborg, i alla fall här. Man uppmanas att stänga alla fönster och ventilationen.

Tyckte att det luktade som nån hade tänt en braskamin i vår vardagsrum men det är ju ingen som har sånt å byggnaden vad jag tror.

Se branden ovanifrån här!

Bild: GP
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge