Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det brinner på Hisingen nära vårt hem

Lästid: 1 min

Tur att vi är inte hemma i Göteborg och verkar har missat det värsta skyfallet i lördag och nu i natt kl.23 kom info från en av grannarna i vår brf om att det brann i området. Området menades då Lundby där vi bor på Hisingen i Göteborg. Det verkade vara på andra sidan av Ramberget i ett industriområde, på ett räk-och laxfabrik för att vara exakt.

Vi har ingen panik och vi kan inte åka hem och stänga av ventilationen. Jag vet att jag brukar sätta den på “borta-läge” så jag hoppas att det inte kommer in röklukt i hemmet. Grannarna var lugna så är vi också. Bra med att ha en fb-grupp (som jag är admin för) vid sådana läge.

Källa: SVT

Många i sociala medier trodde först det var på Volvo. Tänkte hmm Volvo… igen? Då skulle det vara tredje gången eller varannat år liksom.

Från vad jag kan läsa och följa så vågade brandmän inte gå in med risk för explosion då det finns olika gastuber eller nåt sånt i lokalen. Så lika bra att låta byggnaden brinna och bättre försöka förhindra att elden sprider sig ännu mer utanför.

Den närmaste branden var i vår brf på nyårsafton då man trodde det var ett raket hamnade på en balkong. Och det gick fort! Poff. Så var det orange glöd som stormade hela den stora balkongen på andra våningen och elden tog sig uppåt såklart. (Det kan du kika mer på här!)

Hoppas Göteborg kan sova i natt…

OM DET BRINNER… tänk!

RÄDDA – VARNA – LARMA – SLÄCKA

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Det brinner på Hisingen nära vårt hem

    1. Håller med! Det är tillräckligt med vad naturen för men att det är mordbrand och brinner i fabriker är så onödigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge