Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det blir Bangkok med Penny

Lästid: 1 min

Att åka eller inte åka utan barnen, det har jag tänkt mycket. Jag vill ha med båda med ingen har väl råd att punga ut 25k för tre flygbiljetter akut, köpa idag och flyga imorn.

Penny följer med

Innersinne vill jag ha med båda barnen men jag frågade Tilda säkert 20 gånger om hon vill följa med till Thailand. Först sa hon ja men sedan ändrade hon sig och gav tydliga nej gång på gång. Med argument att… det är varmt. Nu är det ju inte så varmt som i maj, behaglig svensk sommarvärme typ.

Tilda har ändå varit i Thailand i en månad med mormor och morfar i maj. Sedan var hon med i 3 månader när hon var 10 månader och fyllde ett. Den här tösen har verkligen resandefötter. Och Kuba har töserna varit förra november.

Men det känns rätt att ta med Penny. Dels för min egoistiska jag som inte vill ha tråkig eller böla ihjäl mig när jag träffar släkten.

Dock är det trist att jag ska åka pga begravning. Jag skulle ha åkt för en vecka sedan så att jag fick träffa min moster när hon fortfarande var vid liv. Men sjukhus är ingen plats för barn att se… ingen gillar sjukhus.

Jag har valt direktflyg men flyger först från Landvetter till Arlanda och där möter vi upp min pappa och hoppar på samma flight med Thai airways. Jag flyger bara med Thaiair. Dyrare men jag vet vad jag får och de är måna om de små resenärer.

En lång dag imorn…

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge