Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det blev visst en ny mobil 

Lästid: 1 min

Jag var bara tvungen… Måste.

Måns tyckte väl att jag kunde rota fram de gamla mobiler vi har som jag inte hittade sladdar och laddaren till. I dagsläge så blir mobiler dyrare och dyrare så att ha en räkning på 250kr/mån bara för att ringa, surfa och allt räcker tydligen inte. Nu får man betala för hårdvaran också. Jag använder mest internet och wifi hemma. 

Jag tycker också att det var dyrt när säljaren försökte sälja det ena och det andra men vi jämförde priser och modeller länge. Jag var i butiken i säkert 1 tim. Jag har varit kund hos 3 sedan 2005, och inga rabatt fick jag! 😐

Det blev i alla fall en IPHONE 6S 64GB och guldfärg, kunde ta en rosa men säljare fick överraska mig med nån av de färgerna för jag är velig av mig ibland. 

En äkta bloggmobil med mycket utrymme för bilder, appar, helt ok kamera och det verka gå fort att ladda. Måste bara skaffa skal och skydd. 

Och hur ska jag finansera detta… jag får väl ragga ett sponsrat inlägg per månad. Ni behöver bara scrolla förbi den i så fall 😉☺️ 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge