Jag var bara tvungen… Måste.

Måns tyckte väl att jag kunde rota fram de gamla mobiler vi har som jag inte hittade sladdar och laddaren till. I dagsläge så blir mobiler dyrare och dyrare så att ha en räkning på 250kr/mån bara för att ringa, surfa och allt räcker tydligen inte. Nu får man betala för hårdvaran också. Jag använder mest internet och wifi hemma. 

Jag tycker också att det var dyrt när säljaren försökte sälja det ena och det andra men vi jämförde priser och modeller länge. Jag var i butiken i säkert 1 tim. Jag har varit kund hos 3 sedan 2005, och inga rabatt fick jag! 😐

Det blev i alla fall en IPHONE 6S 64GB och guldfärg, kunde ta en rosa men säljare fick överraska mig med nån av de färgerna för jag är velig av mig ibland. 

En äkta bloggmobil med mycket utrymme för bilder, appar, helt ok kamera och det verka gå fort att ladda. Måste bara skaffa skal och skydd. 

Och hur ska jag finansera detta… jag får väl ragga ett sponsrat inlägg per månad. Ni behöver bara scrolla förbi den i så fall 😉☺️