Äntligen har jag fått sitta ner. Idag har jag varit en ganska så hektisk dag. Jag lämnat Tilda på förskolan och sen gick jag till Willys och handlade, lämnade av grejerna och ut igen till ÖoB och vidare till Systembolaget, och sen hämtade Tilda och in på Willys igen. 
Måns kom hem lite tidigare idag från jobbet och nu är han ute med Tilda. De skulle hämta Måns nummerlapp för lördagens Göteborgs-varvet som han ska springa för fjärde året i rad. Tilda tyckte inte att Prim skulle få följa med för att hon kan bli mer förkyld. Så det var ju omtänksam av henne. Måns vill du hjälpa till att ta med Penny också så att jag kan röja här i hemmet för det ses som vanligt slag och det kan jag ju inte ha när jag ska ha gäster imorgon. 


Imorgon ska jag ha en afterwork med blogg här på vår innergård där jag har hyrt orangeriet och ute-spat. Vi är 7-8  stycken tjejer så det blir ju lite skoj. Jag ska vara kocken och jag har tänkt att vi ska grilla thaistyle-grillmat och det blir en liten matlagningsaktivitet 🙂 

Får jag hur mycket jag hinner röja här med Prim. Jag vill ha det städad innan jag sätter igång i köket.