Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Det är lite att stå i inför imorn.

Lästid: 1 min

Äntligen har jag fått sitta ner. Idag har jag varit en ganska så hektisk dag. Jag lämnat Tilda på förskolan och sen gick jag till Willys och handlade, lämnade av grejerna och ut igen till ÖoB och vidare till Systembolaget, och sen hämtade Tilda och in på Willys igen. 
Måns kom hem lite tidigare idag från jobbet och nu är han ute med Tilda. De skulle hämta Måns nummerlapp för lördagens Göteborgs-varvet som han ska springa för fjärde året i rad. Tilda tyckte inte att Prim skulle få följa med för att hon kan bli mer förkyld. Så det var ju omtänksam av henne. Måns vill du hjälpa till att ta med Penny också så att jag kan röja här i hemmet för det ses som vanligt slag och det kan jag ju inte ha när jag ska ha gäster imorgon. 


Imorgon ska jag ha en afterwork med blogg här på vår innergård där jag har hyrt orangeriet och ute-spat. Vi är 7-8  stycken tjejer så det blir ju lite skoj. Jag ska vara kocken och jag har tänkt att vi ska grilla thaistyle-grillmat och det blir en liten matlagningsaktivitet 🙂 

Får jag hur mycket jag hinner röja här med Prim. Jag vill ha det städad innan jag sätter igång i köket. 

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Det är lite att stå i inför imorn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge