Yeay! Jag har varit så segt och det är igår som jag har återhämtat mig…å så fick jag ont överallt av att Tilda ville hoppa på mig som en studsmatta…å mensvärk. Men jag har inte glömt… inte alls glömt att visa för er om vad jag fick i goodiebag från Deers bloggmiddag! Lyxigt värre!

 

Här kommer bilder på min välfyllda goodiebag som Deer har valt ut produkterna med omsorg.

image

En hel del bra saker till Tilda! 

SkipHop träleksak från AmvinaTildas nya *brum brum*! Älskar SkipHop. Jag gillar deras ugglor och tallrik set med ugglor 🙂 BabyBjörn Tallrik, sked och glas. Jag har de i rosa, precis den färgen jag gillar! Elodie Details Haklapp. Tilda hatar haklappar och jag har ugglat på denna från Elodie Details. Kommer nog ge bort den eller ha med i skötväska i fall att…  Geggamoja Snuttekanin (gjord av överblivna tygbitar). Söt Snuttekanin men jag sparar den till nästa 🙂 Tilda är lite stor nu för den och hon skulle nog bara torka golvet med den. Semper Barnmat Fruktmums, Päron/Hallon/Persika. Alltid bra att ha med i skötväskan eller i kylen när det är dags för lite mellanmål.

 

image

Pärlis Baby teeth bling. 

Tips till er som letar efter något snyggt och era sötnosar kan gnaga på!

Två flugor på en smäll 🙂

 

image

Creative Things by Erika Armband

Här har Deer ordnat speciellt för oss mammor med ”mamma” och telnummer till mig ifall T skulle komma bort.

 

image

SqueezeMe 2-pack återanvändningsbara klämmpåsar + 1 sked

Jag har tänkt att köpa sådana påsar och nu kan jag testa. Tilda är stor nu men det ska nog funka.

 

image

All for beauty!

Acasiahop Anti Cellulite Set eller Magic Lashes. Jag fick Magic Lashes! Jättekul för jag har tänkt att prova något sådan igen. Har bara testa ögonfrans-serum en gång men för 2 år sedan. Paul Mitchell Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Styling Treatment Oil, 150 ml. Det är precis vad jag behöver och jag ska snart testa den! Hela 150 ml dessutom, full size *booyah!* Yves Rocher Mineral läppstift. Nu har jag 2 i olika färger! Sedan jag börjar blogga så har min sminkväska utökat markant hehe… Lip Smacker De kommer i olika smaker och det smakar så gott!

 

image

Å så lite att mumsa 🙂

Nordic Light Hotel Presentkort brunch på The Crooked LegDå har jag en anledning att besöka Stockholm igen, älskar brunch!cPicard Presentkort 16 macarons. Så synd att jag inte längre bo i Stockholm men nästa gång jag är där så ska det bli macarons! Picard bodde öppna några butiker i Göteborg!

 

Tack än en gång till Deer och alla sponsorerna för de fina produkter jag har fått och de goda mousserande vin från Rotari!