Nu så… Alla sover utom jag och jag är små förkyld, eller kanske fortfarande bakis efter helgens festligheter i huvufstaden 🙂 Jag passar på skriva lite nu om Deers Bloggmiddag som jag fick äran att vara med bland 20 bloggerskor och väntelistan var lååång!

Det var jättekul att träffa så många face2face och som ni har märkt i mina snabba Instagrams bilder så hade vi superkul…och det blev en del alhokol höhö. Observera att jag slutade med alkoholintag efter kl.23 då Limo4all skulle komma och hämta Deer-Jennys entourage å cruisa till Sturecompagniet.

Jag har samlat ihop egna bilder och vissa bilder har jag lånat. För mer bilder kan ni kika in hos någon av mina nya bloggvänner här!

 

image

Bild höger/nedre: lånad av Emma

Här ser vi ett gäng glada mammor som har bytt skepnad för en kväll, till mamacitas calientes haha! Dessa pinglor var min och PåSmällen-Emmas grannar. Alla vi bodde på samma våning på Clarion Sign Hotel. Jag hade packat med min champagne från min vinsamling och det måste korkas upp! Så vi bjöd in våra grannar för en snabb för-fördrink medan vi piffade upp oss. Vi firade för ett nytt vänskap och fler samarbete! Här ser ni förutom mig och Emma så har ni Jannice, Frank och jag – Chatarina, Bullermamman – Elina och Tvillingmorsan – Malin. Nicole var också med men gömde sig bakom kameran… Fina unga pinglor, jag var tant här… 😉 eller ”ung snart 36-åring å inte en rynka på pannan” enl. Emma 😛

image

 

image

Bild vänster/upp och kollage/ner, lånad av Deer: Snittar från Pichard

 

När vi kom till Deers svit på grannhotellet så var det fullös mingel, snygga mammor, goda snittar från Pichard och överflödig med rosa bubbel i magnumflaskor från Rotari. Like! Det var jättekul att få hälsa på alla och tjöta lite. Deer var en mycket nice värdinna som lät inte mitt glas vara tom 😉 Honkallastess som är hårexpert var på hugget med locktången, jag tror jag måste också skaffa mig en sånn för att fixa större lockar!

image

Dags för middag på The Crooked Leg i Nordic Light Hotel

Vi välkomnades med ett glas cava och vi satte oss tillbords enl. bordplaceringen. Sedan kom det bröd å smör med vaktellår. De små benen var utsökta! Maten kom som family-style dvs tillbehören fylls på när det behövs, så jag fick min majskylling och tillbehören fick man plocka på själv. Det var krispig grönsallad, gulbetsallad, pimentos de padrones (små friterade gröna paprikor)…vet dock inte om det var nåt eller annat i andra ändan av bordet. Dessert var iform av chokladdoppade jordgubbar och avec. När avec-brickan kom så var det mest Baileys som många beställde, jag valde minnsan Calvados för lite omväxlngsskull. Frågade efter Xanté (tjej-calvados sött som fan haha) men de kom med ”vanlig” Calvados. Å precis innan vår limousine kom så blev det Galliano hot shots, överraskning från Loppi.se! Det var inte igår jag drack denna klassiska shots ute!

image

På tal om limmon, alla fick tyvärr inte plats och det andra företag som ville sponsra fick ett bröllopsbokning. Limo4all – Per var punktlig, jättetrevlig och framför allt… Han orkade vänta in oss tålmodig. Sedan fick vi mangla in 13 pers i stället för 8 å jag satt på golvet bokstavligen. Disco i högtalarna, många skratt, alla glada… Jag = glad. Tack Limo4all – Per!

image

 

Party i limmon som jag ordnade i sista minuten! Jag har aldrig åkt en limmo och varför inte passa på avsluta en toppen kväll med ett lyxåk efter en toppen mddag och komma glidande till Stureplan? Jag hade sedan inte superstor förvänningar på Stureplan. Som en fd. 08 och partypingla på slutet av 90-talet räknade jag med att det skulle vara same same and no different…

image

Bild: Lånad av Bullermamman – Elina

Jag måste berätta!

Dörrvakterna förstör oftast kvällen för en. Jag hade ordnat och t o m bekräftat samma dag igen att vi skulle komma innan kl.00 och hade bord på deras Sturebare som var nyrenoverade i början av året. VIP-bord dessutom. När vi kom var kön huller om buller och alla vill in. Gästlista å inte gästlista, dörrvakterna sket i det, jag pratade med 3 olika vakter och alla svarade antingen med att de visste inget, du får prata med annan eller köa som alla andra. Sedan ville de kolla leg. på alla men vad gjorde jag…. Viftade med min Café Opera VIP-kort 2012 som jag aldrig haft nytta för, och dörrvakten sade ”jasså, kom in!”. Vi slapp betala. Vi hade bord som stod ”reserverad”. Vi bara antog att det var till oss.

image

Bild: lånad av Deer

Alla kom inte in, några blev kvar i kön för enl. vakterna var de inte snabba nog…vafan! När vi kom in så upptäckte vi att några saknades…vafan igen! De kom inte in, jag gick ut och hämtade de, sa att de INTE ska betala för de var i mitt sällskap. Jag stod och väntade på att dörrvakterna skulle släppa in dem. Jo jo de kom sedan men fick ställa sig i ”betala-kö” å jag fick gå in i den andra no problem… Inte visste jag vad det skulle kosta men jag gick in å de kom inte in… Vad nu då. De skulle få betala 250kr/var! Jag hörde att vi skulle gå vidare till Hells Kitchen som Deer hade listad oss så de 3 ska ju inte betala då om vi skulle gå. Jag gav mig inte och de kom in tillslut när jag skulle hämta tjejerna för andra gången. Ni hör, Stockholmsnattliv är inte för alla. Gästlista är rena BS! Man håller folk ute till tiden har gått ut så att de kan ta betald. Mycket möda flr ingenting. Jag är mycket tacksam flr all hjälp och kontakt jag fick som jag skrev i tidigare inlägg. Det gäller banne mig att känna dörrvakter eftersom det spelar ingen roll, de vill få en att känna sig antingen som en looser inför alka som inte kommer in, eller låta dig komma in å som om du har vunnit på lotto. Såja, nu har jag fått ur mig lite…. Var det nåt bra då! Jo, gott sällskap och lite dans blev det också!

image

 

Bild: lånad av PåSmällen – Emma, selfiestickan kom till användning haha!

När det var dags att gå vidare, ut från ena byggnad och in på nästa granne….jepp d var så. Köa igen, å inte några utanför ändå höll vakten oss utanför i säkert 30 min. Mina fötter värkade så jäkla mycket å när vi väl fick komma in så skulle halva gänget inkl. lilla jag, betala! Vi gick min och vände på klacken direkt ut. Sedan gick jag barfotade hela vägen från Stureplan till hotellet! Inte alls bitter, det var lika bra trött som jag var då.

Ursäkta att det blev långt i slutet.

 

image

Jag vill här tacka Deer igen för en trevlig och lyckad bloggmiddag med många skratt. Och för hennes välfyllda ”personliga” Goodiebags som hon har noggrann valt ut till oss var toppen! Många bra och användbara saker för både Tilda och mig. Ett inlägg om goodiebagen och lista på sponsorerna kommer liiiite senare!