Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

De första leenden

Lästid: 1 min

Första leenden 😊 

De var från igår kväll efter maten och hon somnade till som vanligt. 

Och ja, bilderna är redigerade men det är ju inte fyskam. Känner du inte till LightRoom då vill jag tipsa att jag kör nuförtiden bara med appen LR för iPhone. Gratis och superbra! Ni ser skillnaden på ljuset och hudtonen. 

  
   

Print Friendly, PDF & Email

6 kommentarer om “De första leenden

 1. Hon är ju så söt så man tittar hur länge som helst på bilderna. En liten prinsessa.

 2. Joanna- 8 självmordsförsök senare- Livet med Asperger och Bipolär sjukdom skriver:

  så söt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge