Middag hemma med svärrisar och vi åt entrecote, ugnsbakade sparrispotatis med vitlökoch timjan, smörsteka trattkantareller och rödvinssås! Supergott och mycket bättre än att försöka hitta en restaurang och äta ute. Sedan är barnen fortfarande små sjuka och vi lagar ju ändå bättre mst än många restauranger! Snackar om egotrippade men jag tror att alla vi kan laga bättre mat än många restauranger.Jo. Nu sitter jag och bloggar på vår datenight som Måns har ordnat. 

Vi är på Messiah, på Clarion Post. Det är en tjej som kör före och hon är INTE kul. Hon skämtar om svarta, svarta och aids, och hon tycker att rasism är kul. Att asiater har ADHD och ser ut som de (vi) är nyvakna… sedan skämtade om personlig assistenter.

Ursäkta mobilbild med dålig belysning…

Jag är nog lite svår idag, och tycker inte att hennes humor var kul! Jag kom aldrig in i hennes humor som många skrattade med. Tragiskt. Hon gick inte hem/in hos mig helt enkelt.

Ska man gå på stand-up får man tåla?

Det är möjligt att om någon annan t ex Messiah kör samma skämt hade jag tyckt att det var kul. Men vetefan.