Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Datenight med Messiah

Lästid: 1 min

Middag hemma med svärrisar och vi åt entrecote, ugnsbakade sparrispotatis med vitlökoch timjan, smörsteka trattkantareller och rödvinssås! Supergott och mycket bättre än att försöka hitta en restaurang och äta ute. Sedan är barnen fortfarande små sjuka och vi lagar ju ändå bättre mst än många restauranger! Snackar om egotrippade men jag tror att alla vi kan laga bättre mat än många restauranger.Jo. Nu sitter jag och bloggar på vår datenight som Måns har ordnat. 

Vi är på Messiah, på Clarion Post. Det är en tjej som kör före och hon är INTE kul. Hon skämtar om svarta, svarta och aids, och hon tycker att rasism är kul. Att asiater har ADHD och ser ut som de (vi) är nyvakna… sedan skämtade om personlig assistenter.

Ursäkta mobilbild med dålig belysning…

Jag är nog lite svår idag, och tycker inte att hennes humor var kul! Jag kom aldrig in i hennes humor som många skrattade med. Tragiskt. Hon gick inte hem/in hos mig helt enkelt.

Ska man gå på stand-up får man tåla?

Det är möjligt att om någon annan t ex Messiah kör samma skämt hade jag tyckt att det var kul. Men vetefan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge