Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dåligt wifi

Lästid: 1 min

Som ni kanske har märkt så är det lite torka på blogginlägg just nu. Vi är hos svärrisar och deras wifi är kass. Den kopplar ned sig å man måste starta om den då å då. Sedan är det dåligt mottagning i detta 3-vånings hus.

Det har regnat i 2 dagar och idag är det jätteblåsigt så inget strandväder, i alla fall inte med en liten. Tilda har dessutom haft feber igår och ville hänga på mamma hela tiden. Kan vara att hon badade i havet och hemma i badbaljan på gräsmattan för länge. Hon har börjat med ap-greppet också, att hon klämmer åt båda benen och armar å vill inte släppa. Måns hade åkt tillbaka t Göteborg måndags morgon och jobbade en extra dag å kom tillbaka igen igår så det var skönt även svärmor å -far gärna hjälpa till med Tilda.

Så nu sitter jag och försöker blogga å pilla med mobilen. Men lite blogginlägg kommer idag 🙂

image

Tilda med farmor i Frösakull/Tylösand i söndags.

image

 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge