Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dags för växasäng?

Lästid: 1 min

Tilda blir alltid ledsen när hon ska sova i sin spjällsäng Och jag tror att hon känner sig som en fånge där. Den är nu full med gossedjurer. Tilda rullar och flippar runt 360 grader flera gånger under en natt när hon sover mellan oss men inte lika mycket när hon sov i sin säng. De gångerna hon sov i sin säng så har det varit 5-min regel och hon hade gråtit å vara hysterisk tills hon fick vällingflaskan som tröst å somnat.

Nu känns det som att sängen är lite försmal och om vi nu ska få en bra sovrutin och avvänja Tilda från att nattäta så funderar jag på att först byta till en växa säng. En grej i taget.

När började ni byta till växasäng?

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge