Nu blir det verkligt. En ny lägenhet…som ingen annan har bott i.
Idag har vi fått en tid kl.10 för att komma och kolla å välja ut material samt varor till lägenheten som vi reserverade. Vi har inte ens fått räkningen att betala in än de 30k när vi paxade. Det är väl ett försäljningsknep de gör, för om man skulle ångra sig och inte vill ha eller hittat nåt annat så blir att suga på det sura karamellet.

I helgen råkade jag hitta en större, billigare och helt ny lägenhet men inflyttningen är redan på gång. Sedan så skulle vi bo grannar med Emma och Jair hehehe. Måns skulle dö… Emma och jag skulle ha bloggträff väldig ofta haha. De i hus 1, vi i 7an…jämte dem. Planritningen var inte lika kul och 7kvm barnrum var förlitet tyckte Måns. Vi gillar när köket och v-rum går ihop och det är den vi har paxat, större känns det plus att det är de rummen vi är mest i och vid fester så hänger alltid folk i köket oavsett storlek på det vad vi har erfarenhet av.

Vet inte om vi har valt rätt. Det är ju alltid svårt att veta när man “köper grisen i säcken” utan att har sett den i verklighet innan. Vi har visserligen varit och sett visningslägenheten men planritningen var ju inte samma. Allting är miljötänkt och Derome fokuserar på små funktionella lägenheter och de har max 3:or i storlek. Vårt ska vara på 63kvm, en liten 3:a som är 2kvm större än den vi har nu som är en stor 2:a. Nu blev det många siffror 😛

Vi har stort altan som vi kan grilla men det finns grillplats på gården. Vi thai grillar när vi vill oavsett årstider ^_^ Sedan finns det lekplats, och jag ser fram emot att utnyttja orangeriet för mina matfester, utomhusspa:t är jag däremot liiite skeptiskt över. Det låter lyxigt men tänk att man delar med 90 andra boende. Det får väl föreningen komma överens om hur vi bäst ska sköta. Garage under huset är jäkligt dyrt…1000kr/mån. Hela “Nya Kvillebäcken” kör all-in för att minska bilar och biltraffik i stadsdelen. Ska finns en bilpool för uthyrning men 1000kr/helg till Halmstad är också muffigt. Behöver då ens har bil när vi inte kör så mycket…ok jag kör inte, har inte körkort.

Får se hur det går. Lämnar Tilda på dagis och till Mölndal. Kan inte heller bestämma om vi vill sätta dit badkar i stället för dusch…

(null)
(null)