Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dags att välja skola för Tilda

Lästid: 1 min

Säger som alla vi föräldrar kan aldrig säga för ofta… Att de små växer och växer, de är inte så små längre och nästa höst är det dags för Tilda att börja i förskoleklass.

Då kommer det många tankar. Vilken skola är BÄST?

Vill man välja den bästa skolan så får man kosta på sig restiden. Vill man vara bekväm och tänka logisk så tar man den närmaste. Alla föräldrar gräver och letar i alla tidningar och forum och går på det negativa. Jag själv googlade skiten ur alla skolor och ingen verkar vara bättre än andra.

Vi har två grundskolor i närheten. Den ena är precis jämte barnens förskola så det känns naturligt att det skulle bli den som förstahands val för Penny kommer gå kvar i den förskolan. Detr 800m att gå. Den andra skola är 850m gång och ligger i naturen på berget, en 100 år gammal skola.

Öppethus

Idag är det iaf öppethus på den skolan på berget och imorgon är det den vid barnens förskola. Antingen går jag själv eller hela hostiga familjen gå… Måns är frisk men egentligen vill jag att han ska vara med och se själv också.

Tilda har redan sagt själv att hon vill gå i den skolan vid sin förskola för hennes bästa vän i barngruppen ska också. Sedan är det väl kommunen som bestämmer…

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Dags att välja skola för Tilda

  1. Mysigt ändå, men finns det flera o välja på så är det klart att man ställs med olika alternativ och man vill jud et som är bäst för barnet. Vi hade ju en att välja på här som är så bra. Är kanske oftast så på landet 🙂 Skulle inte byta den skolan mot ngn annan.
    Svar: Haha tomtarna vågar jag inte sätta dem på. Får liksom ta ngt visuellt som jag har kontroll på. Sålänge dom inte börjar pryda grannens hus med min belysning så är det ok tänker jag. 21:e smäller det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge