Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dags att packa BB-väskan!

Lästid: 1 min

Sent ute? Jag? Näää! 

Vissa börjar redan packa BB-väskan långt innan. Min gravid-app uppmanade mig redan förra veckan “Dags att packa förlossningsväskan!” Men jag orkade inte. Förra gången var jag inte heller superduper noga. Tänkte inte heller på att packa speciellt till mig men Tilda skulle ha allt möjligt. Så det var dötrist på BB utöver att försöka knyta band mellan mig och Tilda genom att amma, amma och amma. Det var min längsta visit på ett sjukhus. 

Nu känns det nära. Jag tror fortfarande att bebben kommer på Skottdagen 29/2! Bra eller dåligt…hmm. BM trodde inte heller att de här gången skulle det bli en stor bebis. Måns tyckte att min mage är större nu jmfm när vi väntade Tilda.

 

Dessa kläder var Tildas. De är i storlek 44, 50 och 56, resten ligger nu i bebben byrå. 

Lillasyskonet ska så klart få nya kläder h*n också men de här kläder går utmärkt att återanvända tycker jag. Kom ihåg att Tilda växte ifrån storlek 44 jättefort och det är ingen idé att köpa på sig så mycket av de mindre storlekar. 

Jag har INTE tänkt stanna på BB längre än det behövs och två nätter sist var tillräckligt och jag har lagt önskemål om att vara på Östra Sjukhuset med tidig hemgång den här gången. Vet dock inte att de vill släppa iväg en kortare än två nätter. Jag vill helst inte dela rum!

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Dags att packa BB-väskan!

 1. Födde på östra förra veckan, stannade ett dygn, var ingen som ifrågasatte att vi ville åka hem så snabbt. Fick komma tillbaka två dagar senare för PKU-provet och vägning. Sålänge allt ser bra ut och du mår bra.

 2. Måste man vara kvar två nätter? :O som förstföderska kanske jag kan förstå varför. Men även omföderskor? I värmlands landsting finns inget minikrav vad jag vet. Med första stannade vi kvar 4 nätter för att jag fick spinalhuvudvärk av epiduralen och inte kunde sitta upp på flera dagar. Men med tvåan stannade vi kvar en natt för att vi själva ville det, för att få landa lite innan vi åkte hem till den väntade storebrorsan. Men då var vi inte ens på bb, utan på patienthotellet.
  Får se hur det blir med trean nu om ca en månad 🙂

  1. Nej det är inte obligatoriskt att stanna. Vet en som åkte hem från efter 9 tim med nr2. Får jag eget rum och “trivs” så kan jag tänka mig bra själv med nr2 och pappan får vara hemma med Tilda. Men jag stannar inte om det inte är nödvändigt har jag tänkt. De rekommenderade iaf att stanna 2n som förstföderska men den här gången frågade bm om jag vill h tidig hemgång så visst om allting funkar.

   Spännande nu men också dödstrött på magen, ryggen och en man som inte fattar… Ilsken högpreggo sitter här och kan balla ur närsom typ

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge