Sent ute? Jag? Näää! 

Vissa börjar redan packa BB-väskan långt innan. Min gravid-app uppmanade mig redan förra veckan ”Dags att packa förlossningsväskan!” Men jag orkade inte. Förra gången var jag inte heller superduper noga. Tänkte inte heller på att packa speciellt till mig men Tilda skulle ha allt möjligt. Så det var dötrist på BB utöver att försöka knyta band mellan mig och Tilda genom att amma, amma och amma. Det var min längsta visit på ett sjukhus. 

Nu känns det nära. Jag tror fortfarande att bebben kommer på Skottdagen 29/2! Bra eller dåligt…hmm. BM trodde inte heller att de här gången skulle det bli en stor bebis. Måns tyckte att min mage är större nu jmfm när vi väntade Tilda.

 

Dessa kläder var Tildas. De är i storlek 44, 50 och 56, resten ligger nu i bebben byrå. 

Lillasyskonet ska så klart få nya kläder h*n också men de här kläder går utmärkt att återanvända tycker jag. Kom ihåg att Tilda växte ifrån storlek 44 jättefort och det är ingen idé att köpa på sig så mycket av de mindre storlekar. 

Jag har INTE tänkt stanna på BB längre än det behövs och två nätter sist var tillräckligt och jag har lagt önskemål om att vara på Östra Sjukhuset med tidig hemgång den här gången. Vet dock inte att de vill släppa iväg en kortare än två nätter. Jag vill helst inte dela rum!