Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dags att byta namn – Thaimorsan?

Lästid: 1 min

Thaimorsan. Vad säger det dig?

Under den här veckan så verkar THAIMORSAN vara het inom THAIMASSAGE!

Jag har fått två mail från två olika herrar som var intresserade av thaimassage och undrade vad jag skulle ta för HAPPY ENDING eller 500kr för oljemassage (och syftade på extra extra och no extra charge)

Den ena snubben spårade jag ända fram till Umeå. Den andra…lite läskigare för det känns som att han är runt husknuten… i Göteborg. Jag svarade faktiskt att jag bedriver inte något thaimassage men vill han ha ett text till något så får han för 3000kr exkl.moms på faktura. Plus att han får gärna tala var han hittade mig.


Nån jäkel har säkert snott min profil, bilder, info och lagt ut mig på någon dejtingsajt som skulle vara “bättre än Tinder”.


Vad får du upp om du googlar på “Thaimorsan Flashback thaimassage”? I söklistan ledde den mig hit (bild ovan) och vidare till Flirtmatch. Något hände den 17 mars 2017 kl.01:30 kunde jag läsa i metatexten. Jag bloggade inte förrän 20:30 den dan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge