Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Dagistart-shopping på Ullared

Lästid: 2 min

Igår åkte vi hem från Halmstad men innan det så gjorde vi ett stopp på vägen i Ullared. Som vanligt var det folk överallt. Stannade till vid Amelia-tältet och “fick” en Sommarpåse med lite gott å blandad. Det var inte helt gratis, man skulle fylla i talongen om man ville ha 5 nr av Amelia för 99kr eller ge bort. Jag har ännu inte kollat vad som fanns i påsen men jag lovar att visa i nästa kommande inlägg 🙂

Vi försökte i alla fall gå direkt till barnavdelningen på övervåningen för att hitta lite mer ytterplagg, regnställ, underställ, strumpor mm. till Tilda. Allting var typ antingen rosa eller lila för tjejer, skit tråkigt! Tror att vi har 6 olika plagg till Tilda i rosa,  till och med en Baby Björn potta med ryggstöd var i rosa men den ångrade jag mig lite att jag inte tog i annat färg för lite mer unisex i fall nästa barn skulle bli en pojke. Förutom massor av saker till Tilda så blev det lite kläder till mamma och en fiskelåda till pappa…weeh! Vi kom in typ 13:30 och ut 16, det var väl inte tok länge… 🙂

image

 

Bra att ta en bild på sin kundvagnsnummer i fall man skulle tappa bort den… My ID armband fick vi användning för också. Hittade även en bonde-traktor leksak som Tilda gillade att leka hos sina kompisar. Notan slutade på..ja ni ser ^_^

Tips! En sak som är bra när man är på en så stor shoppingställe som Ullared och man har en små och aktiv barn som jag med sig, är att man “märka” barnet. Jag kom på att jag hade ju en My ID armband från Nordic Print. Tilda har lekt med den men hon har lyckas ta av armbandet själv. Så hon fick ha den på benen och armbandet gick att töja precis så att hon fick på sig den och den satt inte alls åt och huden kan andas. Skit bra!

Ok kommande inlägg ska ni få se på Amelias Sommarpåse och lite på vad vi har köpt!

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Dagistart-shopping på Ullared

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge